Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

You'll Never Walk Alone Ευρωπαίε !!!

 Βλέπετε αγαπητοί μου τι τραβάνε στην Ουκρανία. Σφάζεται ό κοσμάκης για τα μάτια του Πούτιν απο την μιά και τα κάλλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης απ' την άλλη.
 Εντάξει, παίζουν μπάλα και κάτι Χιτλεριασμένοι αλλά πιστεύω πώς τελικά θα μπεί το νερό στ' αυλάκι, θα μπούν τα γίδια στό μαντρί ρε παιδί μου έστω και με την βοήθεια των διαφόρων υπηρεσιών.


 Μακριά από μάς όμως όλα αυτά !!!
 Εμείς είμαστε στην EU και στό ευρώ και μπορούμε να απολαύσουμε την ελευθερία και τα αγαθά που απλόχερα μάς προσφέρονται !!!
 Τσικνοπέμπτη λοιπόν σήμερα και ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για όλους τούς Έλληνες.


 Από το πρωί στην Βαρβάκειο και άλλα σημεία μπορούμε όλοι ελεύθερα να κάτσουμε στη σειρά και να παραλάβουμε 1 (ένα) σουβλάκι καλαμάκι και να γλεντήσουμε. Προλαβαίνουμε ώσπου να το φάμε να ξαναπάμε στο τέλος της ουράς και να πάρουμε άλλο ένα κι άλλο ένα, όσες φορές θέλουμε.
 Κι όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε ουτε ένα ευρώ, όλα δωρεάν και με κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων. Φανταστείτε με Τσιπροσταθάκηδες τί έχει να γίνει, θα καεί το πελεκούδι λεβέντες !!Γιά τους αχόρταγους δε, υπάρχει πάντα και ή after επιλογή των συσσιτίων στόν Δήμο και τούς ιερούς ναούς.

 Καλή Τσικνοπέμπτη αδέρφια και καλό ξεφάντωμα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου